– Det som er så gøy er at vi nå har fått inn så mange butikker som selger varene sine hos oss. Dermed kan vi tilby alt fra diamantøredobber til telefoner og nettbrett, forteller Malin Ramberg i Komplett.

Ikke helt i mål med julekalenderen? Her er de beste el-gavene til kalenderen

– Vi har julegaver til absolutt alle i familien, uansett kjønn, alder og interesser. 
GIR JULEGAVETIPS: Category marketing lead ved Komplett, Malin Ramberg. Foto: Synnøve Sorthe

Til barna:

Spill og spenning er alltid en hit hos de minste.

– Til de spill-glade har vi jo selvsagt det meste som tilbys der ute av spill og konsoller. Noe det selges svært mye av akkurat nå er Nintendo Switch. Denne blir å finne under mange juletrær i år. 

Nintendo Switch er spillet du kan ta med deg hvor som helst - når som helst. Spillkonsollene kan du benytte hjemme, koblet opp mot TVen, eller på bussen på vei til jobb på konsollens skjerm.

For de som allerede har Nintendo Switch, kan et ekstra spill være tingen. Super Mario Odyssey er superpopulært.

Om barnet ditt ikke er gammel nok til å eie sin egen mobiltelefon, kan en mobilklokke være tingen. Klokken har innebygd GPS, slik at du vet hvor barnet ditt befinner deg. Barnet kan nå deg og du kan nå barnet.

Konkurranse: Delta og vinn hele ønskelisten din fra Komplett

Til tenåringen:

I likhet med barna i huset, vil Nintendo Switch være en hit også for tenåringene. Til de som spiller mye, kan Ramberg anbefale en Svive gaming-stol.

– Disse stolene brukes både av de som spiller mye, men kunder har også kjøpt Svive-stoler til kontoret, da komforten er helt unik.

Til den sporty tenåringen som elsker å stå på for eksempel slalom, kan et GoPro Hero 6-kamera være midt i blinken.

– Jeg forstår veldig godt at mange kan syntes det er en i overkant dyr gave. Et alternativ er at flere går sammen. Da er man i alle fall sikker på at mottaker får noe hun eller han vil like, sier Ramberg.

Til kjæresten:

– En gave som kan passe til de fleste er nyheten Bose QC 35 II. Jeg tror støydempingen kan appellere til alt fra studenter som tar kollektivtrafikk, til de som sitter i åpne kontorlandskap eller faktisk småbarnsforeldre som bare trenger en pause, sier Ramberg.  

Om kjæresten din ikke eier et nettbrett, så kan du for eksempel gi en iPad i julegave. Du finner nettbrett i forskjellige prisklasser. Dette fra Apple er cirka midt på treet på pris.  

Mange lader telefonen på natta. Da kan det være kjekt med en egen dockingstasjon for iPhonen. 

Til pappa: 

Det finnes flust med barbermaskiner inne på Komplett.no. Finn den som passer både lommeboka og pappas bruk. Denne fra Philips anbefales av Malin Ramberg.

Slik tar du det perfekte julekort-bildet

Enten pappa er sporty fra før, eller trenger et spark i rumpa, vil en pulsklokke garantert motivere til en sprekere vår. 

Til mamma:

En elektrisk tannbørste er en super gave til en mamma som har alt!

Malin Ramberg fra Komplett anbefaler en iiglo blender på det sterkeste.

– Jeg har den selv og er kjempefornøyd. Dette er en fin gave til mamma.

Nå som det er mørkere ute, kan det være deilig å bli vekket på en «naturlig» måte. Med oppvåkningslys våkner man gradvis på morgenen, ved at lyset skrur seg mer og mer på før vekkerklokka ringer. Som oppvåkningsmelodi kan du velge mellom forskjellige behagelige lyder.

Til besteforeldre:

– Besteforeldre syntes jeg selv ofte kan være vanskelig å kjøpe til. I år derimot er det helt klart en DAB+ radio som blir vinneren her, og valget faller på en Intono home radio. Denne vil garantert glede mange nå som FM-kanalene slukkes, sier Ramberg.

Et deilig fotbad kan lindre vonde eller stive føtter. Både bestemor og bestefar vil nok ha god glede av å kunne dyppe føttene i et varmt massasjebad mens de hører på sin nye DAB-radio.

Syntes du fremdeles det er vanskelig å finne den perfekte gaven så gå for et gavekort. Det er alltid trygt og mottaker kan jo gjøre et kupp på salget etter jul. Gaverkort finner du HER.

Husk å bestille årets julegaver i tide!

Bor du på Østlandet,  må du bestille varen før den 21. desember. Bor du på Sør- eller Vestlandet må varen bestilles før den 20. desember, og bor du i Nord-Norge må du være ute i god tid og bestille før den 15. desember. For hjemlevering anbefales det å legge på en ekstra dag.

Annonse

Komplett Club

Få 100 kr i velkomstgave! Bli medlem i vår nye kundeklubb og få poeng når du handler på Komplett.no. Poengene gir deg tilgang til ulike typer fordeler som rabatter, fri frakt og muligheten til å bli VIP-medlem. Medlemskapet er gratis.